Menu Premium

Activision plant drie jaar vooruit met Guitar Hero Live

Franky Mangal 07/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Guitar Hero is altijd een zeer belangrijke franchise geweest voor Activision, maar door de vele adaptaties zagen gamers door de bomen het bos niet meer. Eind dit jaar gaat Activision de serie nieuw leven inblazen met Guitar Hero Live en plant Activision drie jaar vooruit.

Hoe ze dit willen aanpakken? Activision vertrouwt hierbij op GHTV, de nieuwe muziek streaming service waarbij muziekvideo´s worden omgezet naar nummers die je kunt spelen in Guitar Hero Live. Volgens project director John Napier is het de bedoeling om er een service van te maken die in elk geval drie jaar mee kan. “We hebben nu al veel dingen in de pijplijn staan voor jaar één, twee en drie. We gaan ons met nieuwe content ook niet meer richten op de grote feestdagen, maar op grote evenementen. In plaats van Thanksgiving richten we ons op Glastonbury. “ De studio belooft de grootste soundtrack ooit in de franchise met Guitar Hero Live. Volgens Napier zal er worden bijgehouden welke tracks het meest en minst populair zijn en zullen er nu ook sneller tracks worden toegevoegd.

Activision CEO Eric Hirschberg is ook zeer te spreken over GHTV om van Guitar Hero opnieuw een populaire franchise te maken, zonder de gamer te vervelen. “Ik denk dat GHTV een prima oplossing is in plaats van de jaarlijkse releases. Het zorgt ervoor dat we altijd kunnen blijven updaten, zodat er in principe elke keer iets nieuws klaar kan staan als je gaat spelen. We kunnen het publiek nieuwe content leveren zonder steeds een nieuwe disc uit te brengen.”

Activision Blizzard heeft er dus veel vertrouwen in. Denk jij dat Guitar Hero Live de serie terug gaat brengen naar de hoogtijdagen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Gamesradar

Activision plant drie jaar vooruit met Guitar Hero Live

Activision plant drie jaar vooruit met Guitar Hero Live

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch