Menu Premium

Activision onthult de DLC van Destiny

Gamekings Redactie 07/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vandaag Bungie Day en daardoor hebben we vandaag al meer nieuws over deze game naar buiten zien komen. Activision onthult de DLC van Destiny en dit betekent dat we nog ver na de release kunnen blijven genieten van nieuwe content.

Eerder vandaag kwam er een nieuwe trailer en of dat nog niet genoeg is, weten we nu ook hoe de DLC-pakketten gaan heten. Nadat Destiny is uitgekomen, kunnen we nog lekker aan de slag met The Dark Below- en House of Wolfes-uitbreidingen. Met deze uitbreidingen komen er natuurlijk ook een hele zooi aan extra’s mee. Zo beschikt elke DLC over een eigen story-, co-op- en multiplayer-modus. Natuurlijk komt hier ook de hoog nodige portie aan nieuwe wapens, uitrusting en andere reutemeteut bij kijken. De eerste uitbreiding is The Dark Below en deze neemt je mee naar de dieptes van de maan waarbij je het opneemt tegen een duistere god en zijn legers. Zoals te verwachten is het aan jou te taak om deze zogenaamde god eens even te laten zien wie er de baas is. Natuurlijk doe je dit met een verse portie aan munitie, granaten en explosies. De tweede uitbreiding is House of Wolfes, maar helaas wordt hier later pas meer bekend over gemaakt. Ach ja, zo hebben we nog iets om naar uit te kijken zullen we maar zeggen.

Buiten al deze extra’s is er nog iets leuks voor de PlayStation bezitters. Op de PlayStation 3 en PlayStation 4 komt namelijk exclusieve content uit. Deze content is voor de andere consoles helaas niet speelbaar, want het blijft zeker tot in de herfst van 2015 exclusief voor de PlayStation. Helaas is er voor de DLC nog geen specifieke datum genoemd, maar daar komen we binnenkort wel achter. Eerst gaan we maar eens gaan genieten van Destiny zelf, welke op haar beurt uitkomt op 9 september 2014 en speelbaar is op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en de Xbox One.

Activision onthult de DLC van Destiny

Activision onthult de DLC van Destiny

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch