Menu Premium

Activision maakt Infinite Warfare en Modern Warfare compatible met PS4 Pro

Suzanne de Jong 07/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waar we vorige week nog op het puntje van onze stoel zaten om naar het Call of Duty XP-event te kijken, krijgen we nu alweer onze verse lading aan Call of Duty nieuws voorgeschoteld. Activision maakt Infinite Warfare en Modern Warfare compatible met PS4 Pro, zo werd net op het podium bij de PlayStation Meeting bekend gemaakt.

Als je straks besluit om je zuurverdiende centen uit te gaan geven aan de PlayStation 4 Pro en voortaan dus op dit nieuwe Sony-apparaat je games zal gaan spelen, dan betekend dit dat je Call of Duty ook in 4K kunt gaan spelen. Er was natuurlijk ook nog de felbegeerde Modern Warfare Remasterd, ook deze game zal de 4K ondersteuning krijgen. Wees niet getreurd als je Black Ops 3 wilt blijven spelen, want vanaf het moment dat de PlayStation 4 Pro verkrijgbaar is, komt er een patch beschikbaar die ervoor moet gaan zorgen dat de huidige Call of Duty game ook in 4K gaat knallen.

Ga jij Call of Duty straks spelen in het krakend, heldere en knisperde 4K of zit je thuis prima achter ‘simpele’ HD-tv? Of ben je wel van plan om de PlayStation Pro in huis te halen maar heb je geen interesse in Call of Duty Infinite Warfare? Deel je mening hierover met ons in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch