Menu Premium
Loading...

Activision kondigt Skylanders SuperChargers aan

Jeroen Wiersma 03/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie heeft er als kind niet eens van gedroomd dat je speelgoed tot leven kwam? Skylanders deed dit digitaal en het succes ervan bewees zichzelf met inmiddels meer dan 250 miljoen verkochte speelfiguren. Na het vierde deel met de subtitel Trap Team, is het de beurt aan deel vijf. Skylanders: SuperChargers is aangekondigd door Activision.

Bij dit nieuwe deel komt een nieuwe ‘Portal of Power’ die je figuren tot leven wekt, die iets groter is dan we gewend zijn. Waarom groter? Omdat er voertuigen op moeten passen. Deze voertuigen vallen te verdelen in drie verschillende klassen, namelijk grondvoertuigen, watervoertuigen en luchtschepen. Naast de customizable voertuigen zijn er ook nieuwe upgradebare wapens. Deze keer verschijnen er ‘slechts’ twintig nieuwe speelfiguren, maar alle 300 eerder verschenen figuren zullen ook in SuperChargers speelbaar zijn. Wat de game in essentie wil bieden, is een rijke en verhaalgedreven gameplay-ervaring, die je zowel te voet als met je voertuigen kunt uitvoeren, met strijd, puzzels en mini-games.

Vanaf 25 september begint Kaos met zijn volgende poging om de macht over Skylands te krijgen met behulp van zijn luchtetende Doomstation of Ultimate Doomstruction. Op de Nintendo 3DS, Wii, Wii U, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en iOS kun je overgaan tot actie en Kaos en zijn kwaadaardige plannen een halt toeroepen.

Activision kondigt Skylanders SuperChargers aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch