Menu Premium

Activision heeft dit jaar geen booth op de E3

Karim Shehata 02/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 is ieder jaar een evenement waar menig gamer naar uitkijkt. Op het evenement dat in Los Angeles plaatsvindt, worden altijd een hoop nieuwe games aangekondigd, terwijl het aanwezige publiek deze games meestal ook nog eens kunnen spelen. Echter wisten we al dat EA dit jaar niet op de beursvloer te vinden zal zijn en daar voegt zich één hele grote partij bij. Activision heeft dit jaar geen booth op de E3.

Dit heeft de uitgever zelf laten weten in een blogpost. In de post wordt voornamelijk geteased wat Call of Duty-fans in 2016 staat te wachten. Zo belooft Activision op de E3 van dit jaar gameplay te laten zien van Infinity Ward’s Call of Duty, maar de uitgever zal dit dus niet doen op een eigen stand. De Call of Duty-game van de oorspronkelijke ontwikkelaar van de franchise wordt namelijk getoond op de Sony PlayStation-booth.

Na EA valt dus ook Activision weg, alhoewel het te verwachten is dat ook de verwachte uitbreiding van Destiny die later dit jaar moet verschijnen te zien zal zijn bij de Sony-persconferentie, of zelfs speelbaar zal zijn op de PlayStation-booth. Denk jij dat er meer grote partijen gaan wegvallen in de komende maanden? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Activision

Activision heeft dit jaar geen booth op de E3

Activision heeft dit jaar geen booth op de E3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch