Menu Premium

Activision credits door nieuwe patch verwijderd uit Battle.net

Jelle Klaver 27/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

In januari gebeurde het zomaar, Activision Blizzard en Bungie maakte bekend dat ze uit elkaar zouden gaan. Dit had vele gevolgen voor de game die zij samen onder hun hoede hadden, Destiny 2. Nu het is het dan zover dat we in het tweede hoofdstuk van dit verhaal zijn beland. In de nieuwste patch van Battle.net zijn de credits van Activision verdwenen boven de game van Bungie. 

Partner Games

Je kijkt er nogal snel overheen, want veel is er niet veranderd in de Battle.net launcher. Een van de dingen wat opvalt is dat er boven Destiny 2 en Black Ops 4 geen Activision meer staat. Het enige wat er nu nog staat is Partner Games. In Januari gingen Activision en Bungie uit elkaar omdat Destiny 2 volgens Activision niet genoeg zou opleveren en vanuit daar ging Bungie alleen door met de Destiny games, zowel als uitgever en developer. Dit is ook een dingetje wat veranderd is in Battle.net. Waar eerst stond dat Activision de uitgever is van de game, staar daar nu mooi Bungie te pronken. Als een verassing komt deze verandering natuurlijk niet, de launcher is notabene van Activision Blizzard.

Activision

Activision

Toekomst

Deze patch kan natuurlijk ook een voorbode zijn voor de nabije toekomst. Waar in januari nog werd gecommuniceerd naar de buitenwereld dat Destiny 2 op Battle.net zou blijven en ondersteund zou worden. Nemen nu de geruchten steeds meer toe dat de desbetreffende game zeer snel zijn opwachting gaat maken in verschillende andere online gameshops, zeker omdat er nog updates aankomen. Hierdoor ligt in de lijn der verwachting dat Destiny 3 zéker in andere stores te vinden zal zijn. Wat dit te betekenen heeft voor andere non-Activision games in de toekomst, zal met de tijd komen.

Wat denk jij? Zal Destiny 2 in Battle.net blijven? Of zal de game binnenkort in andere stores te vinden zijn? Laat het weten in de comments!

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch