Menu Premium

Activision bevestigd: We gaan snel meer horen over Call of Duty 2019

Hylke Haagsma 03/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de Call of Duty-onthullingstijd van het jaar en de verwachtingen van fans voor Call of Duty 2019 zijn hoger dan ooit! We weten dat Infinity Ward de game van 2019 ontwikkelt en dat deze vrijwel zeker in het Modern Warfare-universum is vastgelegd. Activision heeft al een aantal Amerikaanse football spelers het spel laten zien, en volgens een recente earnings call van de uitgever is de officiële wereldwijde bekendmaking niet al te ver weg.

Ze staan te springen om Call of Duty 2019

Rob Kostich van Activision Publishing zei dat het bedrijf van plan is de volgende Call of Duty “later dit kwartaal” bekend te maken. Iets wat de aankondiging plaatst ergens tussen nu en 30 juni. Niet alleen dat, maar Kostich bevestigde opnieuw het vertrouwen van Activision in het project, en zei dat ze zich “ongelooflijk goed voelen over de game van dit jaar van Infinity Ward.” Ik denk dat het heel duidelijk zal worden waarom we zo enthousiast zijn over de release.”

In overeenstemming met traditie, is het zeer waarschijnlijk dat de jaarlijkse Call of Duty zal worden onthuld voordat de E3 2019-games van dit jaar centraal staan. Dus een goede gok zou de aankondiging in de komende weken van mei plaatsen. Geruchten suggereren dat, in tegenstelling tot Call of Duty: Black Ops 4, de titel geen Specialist of een Battle Royale-modus zal bevatten, maar een campagne voor één speler zal terugbrengen na de afwezigheid van vorig jaar.

Ben je klaar voor meer knalgeweld?

In ieder geval kun je verwachten dat je heel snel meer over de titel zullen horen. Ben jij al klaar voor een hoop nieuw knalgeweld in de nieuwste Call of Duty? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook gelijk al je vragen over de nieuwe game van Infinity Ward. Wij hebben er al zin in!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch