Menu Premium
Loading...

Action Henk Launch Trailer

Lisette Atsma 11/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een game van Nederlandse bodem. De kont-glijdende platform-game Action Henk is uit! De game van het Nederlandse bedrijf Ragesquid is al ruim achttien maanden via Steam’s Early Access te spelen en is tegelijkertijd continu in ontwikkeling geweest. De game is vandaag echter officieel af en om dit te vieren releast het bedrijf daarom ook de Action Henk Launch Trailer, die je boven dit bericht kunt checken.

In de game speel je als één van vijf verschillende actiefiguurtjes en race je door verschillende levels heen, met als doel natuurlijk de snelste te zijn. De eerste blik op de game kregen we in 2013. Toen was de game slechts een simpel prototype, die wel enorm enthousiast werd ontvangen. Sinds die dag is er heel veel werk in de game gestopt door het team, om het een volledig uitgepakte game te maken. De game kent nu vijf verschillende personages, off- en online-multiplayer opties, meer dan zeventig levels en een level editor om zelf nieuwe trajecten te maken.

De game is te spelen op de PC en is alleen digitaal verkrijgbaar via Steam en de Humble Store. Het idee van het bedrijf is om games maken waar je lekker met je vrienden mee kunt kloten op een gezellige avond. Denk jij dat ze dit met Action Henk is gelukt? Laat het weten in de comments!
Action Henk Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch