Menu Premium
Loading...

Action Henk Early Access Launch Trailer

Karen Koch 08/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heb jij altijd al als een kerel van middelbare leeftijd met een fikse bierbuik willen spelen? Vanaf vanavond kun je die droom gaan waarmaken! Action Henk is een nieuwe race-game van Nederlandse maak, waarbij men door een kamer moet racen met virtuele action figures. Om dat te vieren heeft de ontwikkelaar de Action Henk Early Access Launch Trailer uitgebracht!

Action Henk is een race-game van RageSquid, een Nederlandse ontwikkelaar. De racer wordt nu al omschreven als Trials Evolution, maar dan met speelgoed in plaats van motoren. Door te rennen, springen, slingeren, en ja, zelfs door op je kont rond te glijden over de tracks probeer je de snelheid te bewaren en alle anderen voor te zijn in de race naar de finish.

Als we de trailer mogen geloven, belooft Action Henk hilariteit alom. Action Henk ziet er namelijk helemaal niet zo action uit als dat zijn naam doet vermoeden en hij lijkt door elk ander stuk speelgoed in de kamer te worden ingehaald in races. Hoe jij het zelf doet als Action Henk kan je meteen checken op de online leaderboards. Dit zijn meteen de twee punten waarbij de kracht van Action Henk zal liggen. De humor en de onmiddelijke verbinding met alle anderen die dezelfde game spelen. Doe je het beter, slechter of even goed als de rest van de wereld? Je hoeft niet lang te wachten voor je erachter bent. Ook kun je direct aan de slag met een groot aantal tracks om op te racen, die naarmate de game langer uit is alleen maar zal groeien.

Wij zijn overigens laatst ook op bezoek geweest bij RageSquid om over deze nieuwe game te praten. Hierbij hoort dan natuurlijk ook een video-item. Deze zal zeer binnenkort gaan verschijnen, dus hou Gamekings.tv goed in de gaten! Hier kun je in ieder geval alvast genieten van de Action Henk Early Access Launch Trailer. Mocht deze trailer je genoeg hebben aangesproken om naar de game op zoek te gaan, dan heb je geluk. Met ingang van vanavond is Action Henk namelijk verkrijgbaar op de PC door middel van Steam en de Humble Store.

Action Henk Early Access Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch