Menu Premium

Acteur Michael weet niets van singleplayer DLC voor GTA V

Karim Shehata 18/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week leek het er heel even op dat er wellicht singleplayer DLC zit aan te komen voor Grand Theft Auto V, gezien de acteur van Franklin in de game met een mo-cap suite in het kantoor van Rockstar te bewonderen was. Nu komt Ned Luke, de acteur die verantwoordelijk is voor de rol van Michael Da Santa in de game, echter met een verklaring waarin hij zegt niets te weten van singleplayer DLC voor Grand Theft Auto V.

“IEDEREEN wil singleplayer DLC… Ik weet er NIETS van”, aldus Luke via Facebook. “Ik heb geen idee wanneer het gaat gebeuren en zelfs niet OF het gaat gebeuren.” Ned Luke weet de Caps Lock-knop in ieder geval goed te vinden op zijn toetsenbord, maar weet voorlopig dus van niets. Hierdoor zou je kunnen stellen dat de foto die vorige week werd gelekt een oude foto was, of simpelweg ging om bijvoorbeeld nieuwe GTA Online-missies met Franklin in de hoofdrol.

Voorlopig is echter alles nog onduidelijk en is het vanuit Rockstar Games muisstil betreffende singleplayer DLC voor Grand Theft Auto V. Heb jij nog altijd stille hoop dat het er van gaat komen? Of zie je liever periodiek nieuwe missies verschijnen voor GTA Online? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VG24/7 

Acteur Michael weet niets van singleplayer DLC voor GTA V

Acteur Michael weet niets van singleplayer DLC voor GTA V

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch