Menu Premium

Acteur Franklin uit GTA V teast story DLC

Yannick van Doorn 12/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Shawn Fonteno, beter bekend als Franklin uit GTA V, heeft een foto van zichzelf in motion capture outfit gepost via instagram. Hij zit hierbij voor de posters van grote Rockstar titels als GTA IV, Max Payne 3 en L.A. Noire; is er dan toch story mode DLC voor de game in de maak?

De eerste aankondingen vanuit Rockstar over story mode DLC dateren al uit november 2013, waarin Rockstar aangaf dat ze grootse plannen hadden om het verhaal van Franklin, Michael en Trevor verder uit te breiden in 2014. De focus ging echter volledig naar GTA Online en daarom hebben we tot dusver geen nieuwe content gezien. Dit zou dus zomaar het moment kunnen zijn, ruim twee jaar na de aankodinging.

Het lijken allemaal speculaties, want het is niet duidelijk wanneer de foto genomen is, maar het voedt de geruchten zeker. Fonteno deed dit eerder in juni vorig jaar toen hij in eenzelfde outfit voor een GTA Vice City poster zat. Rockstar zelf houdt zich nog op de vlakte en zegt dat wanneer ze daadwerkelijk DLC aankondigen, ze dit via de officiele kanalen doen en met alle informatie die ze dan te bieden hebben. Vind jij het tijd worden voor nieuwe story mode DLC voor GTA V of biedt GTA Online je nog voldoende plezier? Laat het weten in de comments!

Bron: Instagram

Acteur Franklin uit GTA V teast story DLC

Acteur Franklin uit GTA V teast story DLC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch