Menu Premium

Acteur Dave Bautista zal speelbaar zijn in Gears 5

Alex 03/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gears of War is populair. Vandaag de dag misschien iets minder dan in de begin dagen van de serie, maar desalniettemin is er nog een grote trouwe fanbase. Universal Pictures is zelfs in gesprek met Gears-ontwikkelaar The Coalition, om Gears of War naar het witte doek te brengen. Acteur en voormalig WWE-ster Dave Bautista wordt als grote favoriet gezien om de rol van Marcus Fenix te spelen. Ook de acteur zelf ziet dit wel zitten. Het is echter nog geen bioscoopfilm, maar Bautista heeft wel al een rol te pakken in het aankomende nieuwe deel; Gears 5.

It’s Bautista time

De acteur liet dit weten middels een Tweet op zijn eigen kanaal. De Tweet van Bautista begon met de tekst: “It’s about damn time”. Bijgevoegd is een video waarin de acteur in de bekende COG-uitrusting te zien is. Naar verluidt zal de acteur alleen speelbaar zijn in de multiplayer. De grote eindbaas achter de Gears franchise, Rod Fergusson, wist het volgende te melden: “The iconic, larger-than-life persona of Bautista fits perfectly in the Gears of War Universe, and the entire team at The Coalition can’t wait to see him take on the Swarm and all other challengers in multiplayer. Dave and the WWE have been a pleasure to work with, and I’m hopeful this is just the beginning of our partnership.” Na deze woorden van Fergusson is de kans dat Bautista te zien zal zijn in de Gears of War-film nog altijd aanwezig.

Dit is Gears 5

In Gears 5 zal jij als speler onder anderen in de huid kruipen van de vrouwelijke protagonist Kait Diaz. Gaandeweg zal duidelijk worden wat de geheimen zijn rondom haar familie en Kait zelf. Naast Kait zijn ook JD Fenix, Delmont Walker en de grote man van de voorgaande delen Marcus Fenix weer van de partij. Gears 5 zal op 10 september aanstaande speelbaar zijn op de Xbox One en de PC.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch