Menu Premium

Achtergrondmuziek afspelen op Xbox One niet mogelijk voor de zomer

Rik Koning 15/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft probeert al enige tijd om zo goed mogelijk te luisteren naar de feedback van de community en welke features ze missen bij de Xbox One. Zo kwamen ze bijvoorbeeld in november met backward compatitbility voor een groot aantal games en werd eerder dat jaar al voice messaging toegevoegd aan de berichtenapplicatie van de Xbox One. Ook nu blijkt Microsoft hard aan het werk met een door fans gewilde feature, namelijk het afspelen van je eigen muziek in de achtergrond!

In oktober verkondigde Xbox-baas Phil Spencer nog dat hij een dergelijke feature graag zou zien, maar dat het op dat moment nog geen hoge prioriteit had. Sinds de release van de “New Xbox One Experience” is dit echter wel het geval, al zullen we toch nog even geduld moeten hebben; Spencer verkondigde onlangs namelijk op Twitter dat de feature in ieder geval niet voor de zomer uit zal komen.

Zit jij te wachten op deze feature, of zijn er belangrijkere dingen die momenteel ontbreken bij de Xbox One? Drop je mening in de comments!

Bron: VG24/7 – Phil Spencer

Achtergrondmuziek afspelen op Xbox One niet mogelijk voor de zomer

Achtergrondmuziek afspelen op Xbox One niet mogelijk voor de zomer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch