Menu Premium

Acht games ter compensatie voor de problemen van SimCity

Gamekings Redactie 18/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Niets maakt de tongen zó los als een dramatisch verlopen launch van een game. De langverwachte nieuwe SimCity beleefde een horror launch waar je ‘u’ tegen zegt. Electronic Arts zegt sorry en komt met goedmaakseks in de vorm van maar liefst acht games ter compensatie voor de problemen van SimCity.

Er werd met grote anticipatie uitgekeken naar de nieuwe stad simulator van Electronic Arts, des te teleurstellender was het dat de servers op de dag van de release het verkeer van miljoenen enthousiaste gamers niet aankonden. Grote verontwaardiging alom en gamers hebben hun onvrede massaal geuit. Dat is EA niet in de koude kleren gaan zitten en zodoende wil de grote uitgever het goedmaken. Ze willen de fans graag tegemoetkomen en stellen, ter compensatie voor de rommelige launch van  SimCity, acht games beschikbaar voor gebruikers die SimCity vóór 25 maart registreren. Doe je dat, dan kan je één van de volgende acht games gratis downloaden op EA’s virtuele platform: Origin.

  • Battlefield 3 (Standard Edition)
  • Bejeweled 3
  • Dead Space 3 (Standard Edition)
  • Mass Effect 3 (Standard Edition)
  • Medal of Honor: Warfighter (Standard Edition)
  • Need For Speed: Most Wanted (Standard Edition)
  • Plants vs. Zombies
  • SimCity 4 Deluxe Edition

Geen slechte deal, een gratis game ter compensatie. Al moet je deze wel via Origin downloaden. Is het eigenlijk wel reëel om te verwachten dat een game van dergelijk formaat en met ingewikkelde multiplayer elementen vanaf dag één vlekkeloos zou lopen. Daarvoor is er een beta testversie geweest, zou je zeggen.

Vind je dat EA zich het er makkelijk vanaf maakt? Of neem je die gratis game graag in ontvangst en kun je nu de tragische start door de vingers zien?

Acht games ter compensatie voor de problemen van SimCity

Acht games ter compensatie voor de problemen van SimCity

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch