Menu Premium

Ace Combat krijgt New 3DS en Amiibo-ondersteuning

Jeroen Wiersma 14/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ace Combat: Assault Horizon Legacy verscheen op 2 december 2011 op de 3DS voor ons in Europa. Ben je een liefhebber, of heb je de game om wat voor reden dan ook gemist? Dan vindt je het misschien wel leuk om te horen dat Ace Combat New 3DS en Amiibo-ondersteuning krijgt.

Via Nintendo Direct werd vandaag duidelijk dat het niet draait om een compleet nieuwe game van Bandai Namco, maar meer om een soort update. De belangrijkste toegevoegde elementen zijn de compatibiliteit met de C-stick, de ZL-knop en de ZR-knop van de New 3DS, die je meer controle moeten geven in de intense dogfights. Daarnaast zijn de stereoscopische 3D-beelden ook een aangename toevoeging. De game bevat in principe realistische vliegtuigen die in het echt ook door de lucht jagen, maar via de Amiibo-ondersteuning kun je er ook een aantal met een authentiek Nintendo-tintje unlocken. Wat dacht je van een Bowser of Starfox paintjob op je gevleugelde moordmachine?

Het zal niet lang duren voordat je als piloot aan de slag kunt en het luchtruim kunt veroveren op de New 3DS. Ace Combat: Assault Horizon Legacy + komt namelijk uit in februari dit jaar. Ben jij straks ook te vinden in de cockpit?
Ace Combat krijgt New 3DS en Amiibo-ondersteuning

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch