Menu Premium
Loading...

Ace Combat Infinity Create New Skies trailer

Gamekings Redactie 02/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van de dingen die we als mensheid niet kunnen, is vliegen. We zijn nu eenmaal niet uitgerust met vleugels, waardoor we keihard vallen als we een poging wagen. Behalve als we natuurlijk in een vliegtuig gaan zitten, want dan kan het allemaal wel. Een vliegtuig besturen, is alleen zo lastig dat niet iedereen het kan. Lang leve het spelen van games, want in games kun je alles. Ook vliegtuigen besturen, zoals bijvoorbeeld in de Ace Combat-games en mocht daar nu bij toeval een nieuw deel van uitkomen. We krijgen een voorproefje van het aankomende, nieuwe vliegruim in de Ace Combat Infinity Create New Skies trailer.

De meesten van ons zullen nog nooit een écht vliegtuig bestuurd hebben, maar dat moet een machtig gevoel zijn. Dat zal waarschijnlijk ook de reden zijn dat de Ace Combat-serie zo populair is, gezien we in deze games zelf de piloot kunnen zijn. De franchise, die in 1992 met Air Combat begon, wordt sindsdien ontzettend veel gespeeld. In Japan werd de serie vanaf het begin al Ace Combat genoemd en die naam hebben de games in de loop van de tijd ook in de rest van de wereld gekregen. We zijn ondertussen tien delen verder en daar wordt binnen niet al te lange tijd een elfde deel aan toegevoegd.

De meeste Ace Combat-games zijn op de PlayStation-consoles verschenen, behalve de laatste twee. Ace Combat 6: Fires of Liberation was zelfs een Xbox 360-exclusive, terwijl Ace Combat: Assault Horizon op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC verscheen. De serie gaat nu terug naar PlayStation-exclusiviteit met Ace Combat: Infinity, want Ace Combat: Infinity wordt een free-to-play titel voor de PlayStation 3.

Het is alweer twee jaar terug dat er een Ace Combat-game uitkwam, dus het is goed nieuws voor de fans dat er niet lang meer gewacht hoeft te worden. Vanaf 25 september is het mogelijk om jezelf een piloot te wanen, want dan verschijnt Ace Combat: Infinity. Voor nu moeten we het nog even doen met vliegtuigen kijken in de Ace Combat Infinity Create New Skies trailer!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch