Menu Premium
Loading...

Ace Attorney – Spirit of Justice komt in september naar het Westen

Ridho Hidayat 11/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Capcom brengt Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirit of Justice naar het Westen. Het zesde deel in de Ace Attorney franchise krijgt in september een digitale release in Europa en Noord-Amerika, ongeveer drie maanden na de Japanse release in juni.

In Ace Attorney ben je advocaat Phoenix Wright en zorg je ervoor dat het recht zal zegevieren. In dit nieuwste deel staat je een uitdagende taak te wachten, want hierin zul je naar het Koninkrijk van Khura’in gaan, waar het rechtssysteem geen advocaten kent. Het vonnis wordt bepaald door de zogeheten ‘Divination Séance’, een mystieke ceremonie waarin de laatste herinneringen van een slachtoffer onthuld worden. Aan jou de taak om de volledige waarheid boven tafel te krijgen en gerechtigheid te brengen voor de verdachten.

Vanaf september kun je dus aan de slag met Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirit of Justice op de Nintendo 3DS. Stap jij dan de rechtzaal in om de wet aan je zijde te krijgen en te strijden voor rechtvaardigheid? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch