Menu Premium

Absolver komt in augustus naar pc en PS4

Froukje Planken 11/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Uitgever Devolver Digital heeft aangekondigd dat pc- en PS4 gamers deze zomer aan de slag kunnen met de online melee-actiegame Absolver. Absolver komt 29 augustus naar de pc en PS4. Naast de releasedatum is er een nieuwe trailer vrijgegeven die je hieronder kunt checken.

Absolver is een online multiplayer combat RPG die in mei 2016 voor het eerst werd aangekondigd.
Zoals je in de trailer kunt zien, draait de combat om vechten met je handen, zwaarden of andere close combat wapens. De trailer richt zich op de verschillende vechtstijlen waaruit de speler kan kiezen en de details die het vechten met zich meebrengt. De speler kiest in het begin uit drie vechtstijlen, maar in de loop van de game kan dit worden uitgebreid.

De drie vechtstijlen in een notendop:

  • Forsaken: gebalanceerd en krachtig. De speler kan aanvallen van de tegenstander pareren en ze kort ‘stunnen’.
  • Kahlt Method: de speler kan hits absorberen en health terugkrijgen met succesvolle tegenaanvallen.
  • Windfall: deze spelers hebben meer Dexterity en Will. Ze kunnen aanvallen ontwijken en de tegenstander kwetsbaar maken voor een tegenaanval.

Hiernaast maak je gebruik van een Combat Deck, een verzameling van aanvallen. De Combat Deck bestaat uit vier ‘stances’ en voor iedere stance zijn andere aanvallen beschikbaar. Aanvallen en stances zijn zo aan te passen dat je volledig je eigen stijl kunt ontwikkelen. Nieuwe aanvallen leer je gedurende de game door gevechten te winnen of via een mentor. De game zal zowel PvP (in de vorm van combat arena’s) als PvE (in de vorm van team-based dungeons) bevatten.

Devolver Digital is een uitgever die bekend is van games als Serious Sam, Hotline Miami en The Talos Principle.
Ontwikkelaar van de game Sloclap is een studio bestaande uit designers die voorheen bij Ubisoft werkten aan Watch Dogs en de Ghost Recon serie. Absolver is het debuut van deze studio en is in productie sinds mei 2015.

Absolver lijkt dus een game te worden met een diep combat systeem, die volledig aan te passen is aan jouw stijl. Een game voor jou? Laat het hieronder weten!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch