Menu Premium

Aankondiging van de aankondiging van Watch Dogs 2, WUT?

Yannick van Doorn 06/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er gebeuren wel eens vreemde dingen in game-land. Gelekte aankondigingen, buggy releases, tegenvallende games en ga zo maar door. Zeker nu we niet ver verwijderd zijn van de grootste gamebeurs van de planeet in Los Angeles neemt de gekkigheid alleen maar toe. Neem nu Ubisoft, dat komt met een aankondiging van de aankondiging van Watch Dogs 2, WUT?

Vandaag bracht Ubisoft het nieuws naar buiten dat Watch Dogs 2 er officieel aan zit te komen via een bericht op een officiële Watch Dogs-website. De eerste beelden van het vervolg op het extreem gehypete en toch wel teleurstellende eerste deel van Watch Dogs wordt over twee dagen zichtbaar in een trailer. Een aankondiging van een aankondiging op 8 juni dus. Via een live  stream zal Ubisoft de game presenteren in de wereldpremière van een nieuwe trailer die wij om 6 uur ’s avonds met z’n allen kunnen bekijken.

Tegelijkertijd met deze info heeft Ubisoft een teaser meegestuurd waarin we eigenlijk niet veel bijzonders te zien krijgen. Je ziet een man die een aantal keer op het scherm van zijn hippe telefoon drukt terwijl op de achtergrond een hoop symbolen, wat flarden tekst en een spannend muziekje te zien en horen zijn.

Net als in het eerste deel van de game zal Watch Dogs 2 draaien om het hacken van de open-wereld waarin je speelt. Het is te hopen dat de game, waarvan we eigenlijk nog niet veel weten, heeft geleerd van de kritieken die er op het eerste deel waren. De potentie is er, nu de uitvoering nog. Wat willen jullie graag van de game zien tijdens de live stream?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch