Menu Premium

Aankondiging nieuwe Pokémon game op komst?

Gamekings Redactie 25/02/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De aankondiging van een nieuwe Pokémon game blijkt nabij, want Junichi Masuda heeft een belangrijke aankondiging in petto.

Nieuws waar Pokémon-fans van het eerste uur dus hoogstwaarschijnlijk een natte slip van krijgen. De regisseur van Pokémon Black en White, Junichi Masuda, tevens ook één van de grote namen achter de hele Pokémon RPG-reeks, heeft op zijn blog laten weten een “erg belangrijke aankondiging” te zullen doen. Toen Masuda eerder deze week werd benaderd door fans met vragen over een nieuwe Pokémon game, antwoordde hij dat ze dit weekend het Japanse tv-programma Pokemon Smash in de gaten moesten houden.

Bovendien werd recent de domeinnaam pokemongray.com geregistreerd door Melbourne IT Digital Brand Services, een bedrijf dat ook de officiële Nintendo-website op zijn naam heeft staan. Dus, om even Captain Obvious te spelen, alles lijkt erop te wijzen dat een nieuwe Pokémon-game wel degelijk onderweg is en hoogstwaarschijnlijk Pokémon Gray zal heten.

Je hoeft overigens niet een vlucht naar Tokyo te boeken om voor die ene aankondiging het tv-programma te checken. Masuda zei namelijk direct na de show het nieuws te delen op Twitter. Krijg jij van dit nieuws inderdaad een natte slip of heb jij nooit alle ophef over Pokemon begrepen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch