Menu Premium

Aankomende Diablo 3 patch vermindert het aantal gedropte Legendary items

Gamekings Redactie 10/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aankomende Diablo 3 patch vermindert het aantal gedropte Legendary items, zo laat Travis Day van Blizzard weten in zijn Developer Journal. In een andere update van Blizzard laat het bedrijf weten ook de co-op play te willen verbeteren in de aankomende patch.

Legendary items in Diablo waren bedoeld om ook daadwerkelijk legendarisch te zijn. Als je ze als speler tegenkomt dan moet dat echt speciaal zijn en dan mogen de stats van zo’n item niet tegenvallen. Omdat dit nu niet altijd het geval is, zullen Legendary items straks minder vaak gaan droppen. Daar staat echter tegenover dat de basis stats van de items straks onder meer gebaseerd zullen zijn op het level van het monster dat het item laat vallen. Hetzelfde geld overigens ook voor rares.

In een andere post op de Diablo forums laat Blizzard weten dat de patch ook voor een groot deel zal focussen op co-op. Ze beloven de co-op ‘farming efficiency’ te verbeteren. Daarnaast zal de nieuwe Identify All feature worden toegevoegd. Dankzij deze feature hoeft een tripje naar de stad om je items te identificeren niet meer uren te duren. Een medespeler staat dan ook niet meer zo lang op je te wachten zodat hij uit verveling in zijn eentje de hele dungeon maar afmaakt.

Andere toevoegingen in de 1.0.8 patch zijn een mogelijkheid voor multi-crafting, en de mogelijkheid om je huidige uitrusting direct te vergelijken met items die je eventueel wilt kopen. Een release datum voor de 1.0.8. patch heeft Blizzard natuurlijk nog niet bekend gemaakt.

Aankomende Diablo 3 patch vermindert het aantal gedropte Legendary items

Aankomende Diablo 3 patch vermindert het aantal gedropte Legendary items

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch