Menu Premium

A Plague Tale: Innocence duurt tussen de 12 en 15 uur

Hylke Haagsma 07/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Asobo Studio, de Franse studio achter A Plague Tale: Innocence heeft via Twitter een boekje open gedaan over hun nieuwste game. Op hun account behandelde ze verschillende vragen en zo zijn we er onder andere achter gekomen dat de game tussen de 12 en 15 uur zal gaan duren.

Geen open wereld game

Ook heeft de studio aangegeven dat het hier niet om een open wereld game gaat. A Plague Tale: Innocence is een story-driven adventure game en daardoor ook geen open wereld game. Ondanks de mooie middeleeuwse omgevingen zijn er voorlopig nog geen plannen voor een photo-mode. Ook zal de game niet in first-person te spelen zijn. Wel is de game versterkt voor de PlayStation 4 Pro en de Xbox One X, we zullen op deze consoles de game dus waarschijnlijk net een tikje mooier kunnen spelen.

Historisch Frankrijk

Wat betreft de toekomst heeft Asobo Studio voorlopig nog geen plannen voor een sequal of DLC. De game moet eerst zelf nog uitkomen en dat gaat gebeuren op 14 mei. De game zal dan volledig speelbaar zijn, er is geen sprake van episodische content. De setting van de game is historisch geïnspireerd, maar het is de interpretatie van de studio van hoe Guyenne Frankrijk er in die tijd uitzag. Ze werden geïnspireerd door de architectuur in Aquitaine, Zuid-Frankrijk. “The sling” zal niet het enige wapen in de game zijn. Amicia zal verschillende wapens kunnen gebruiken voor verschillende situaties.

De game is bij veel mensen onder de radar door gevlogen en heeft nog niet veel aandacht gekregen. De game bevat survival elementen en doet qua stealth gameplay denken aan een game als The Last of Us. In de game is de pest uitgebroken waardoor er vrijwel overal ratten rond krioelen. De ratten gaan uit de weg voor licht van bijvoorbeeld een fakkel, wat interessante gameplay mechanieken oplevert. Kende jij de game al? En ga je hem in de gaten houden? Of laat je deze game liever een zwarte dood sterven?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch