Menu Premium
Loading...

A Bird Story Gamescom 2014 Trailer

Gamekings Redactie 14/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In het landschap der indie games zijn er onwijs veel opties en voornamelijk PC-gamers plukken daar de vruchten van. Terwijl er ook veel titels hun weg vinden naar de consoles, zijn er ook genoeg toffe games die slechts op de PC beschikbaar zijn. To The Moon is daar een goed voorbeeld van en ontwikkelaar Freebird Games komt met een vervolg op deze door velen geprezen game. Wat het wordt, wordt door middel van een voorproefje laten zien in de A Bird Story Gamescom 2014 Trailer.

A Bird Story is geen direct vervolg op To The Moon, maar wordt door de ontwikkelaar een spirituele opvolger genoemd en een ‘brug tussen die game en de volgende. Voor fans van de tweede genoemde titel is het stijltje dan ook ontzettend herkenbaar. De game gaat over een jongetje die een gewond vogeltje vindt en vertelt een surrealistisch verhaal waarin er een mix wordt gemaakt tussen wat echt en herinnering is. Dit is vergelijkbaar met To The Moon, wat fans dan ook positief zou moeten stemmen.

Er wordt gelijk een releasedatum bekendgemaakt voor A Bird Story, want de game verschijnt 5 november op de bekende platformen op de PC. Daarmee wordt niet alleen Windows bedoeld, maar ook Mac en Linux. Voor nu, check de trailer!

A Bird Story Gamescom 2014 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch