Menu Premium

84-jarige Skyrim Grandma stopt met YouTube omdat ze toxic community zat is

Jan Johan Beldrok 26/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skyrim Grandma, ook wel bekend als Shirley Curry, is een van de meest vriendelijke gaming streamers op deze aardbol. De 84-jarige dame uit Ohio is gek op de Elder Scrolls franchise en maakt daar dagelijks volkomen onschuldige video’s en streams over. Ze is een waar fenomeen dat dankzij een petitie straks in Elder Scrolls 6 een NPC gaat zijn. Ze verraste de wereld deze week echter met het plotselinge besluit  (tijdelijk) te stoppen met het maken van de dagelijkse video’s. Ze is namelijk helemaal klaar met het gezeik van gamers. En dat liet ze de wereld door middel van een video weten.

Skyrim Grandma is het beu

Curry legt in de video uit dat ze het beu is om constant reacties te ontvangen die variëren van irritant tot ronduit kwetsend. “I know I shouldn’t let these things stress me out, but they do. From now on I will respond to very, very few comments. And I will be deleting a lot of comments.” Het zijn niet eens de beledigende trollen die Cury het meest pijn doen. Ze haat vooral de voortdurende stroom van welgemeende adviezen. “I don’t have to be reminded and told all the time which games to play. I look at all the games, I’m a gamer. If I wanted to play them I would be playing them. I don’t have to explain myself”.

Na een break van twee weken maakt ze minder video’s voor YouTube

Curry is er ook helemaal klaar om steeds maar uit te moeten leggen dat ze Skyrim speelt voor de RPG-elementen. Niet voor een speedrun of completion. “I just have much more fun when im just playing by myself.” Cury baalt ook van het geringe aantal kijkers dat haar items bekijkt. Ze heeft momenteel 829.000 abonnees op YouTube, maar haar filmpjes worden slechts vijf- tot tienduizend keer bekeken. “I’m wasting my time, and it’s stressing me out. I’am upset that iám telling stories through roleplay that nobody is watching or appreciating.” En dus neemt ze even een tijdelijke pauze. “I’am going to be stepping back from trying to post once a day  and after a two week break I will be uploading a lot less videos.”

Update 27-05-2020 om 11:30 uur:

Een correctie is op zijn plaats en gelukkig is dat vanwege (enerzijds) heugelijk nieuws. Skyrim oma heeft zelf op Twitter laten weten dat ze niet weggepest wordt op YouTube maar dat ze vanwege gezondheidsredenen (helaas) haar Skyrimming wat moet terugschalen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch