Menu Premium

343 Studios waarschuwt voor gebruik Quick Resume in Halo Infinite

Dansky 09/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Quick Resume feature van de Xbox Series X/S is een echte uitkomst. Als je nu snel even een potje wilt spelen in Halo Infinite dan is dat in theorie mogelijk. Maar dat eeuwenoude spreekwoord haastige spoed is zelden goed heeft het niet voor niets tot nu toe overleeft. In Halo Infinite is er helaas een bug die ervoor zorgt dat je wel snel kan beginnen maar er in theorie niks aan overhoudt.

Quick resume resumed je in offline mode

Het probleem is dat als je Halo Infinite opstart vanuit Quick Resume je nog wel eens offline het spel in stapt. Dit gebeurd voor zowel de multiplayer als de singleplayer. Dit klinkt voor de singleplayer geen groot probleem. Echter kan je in de singleplayer ook cosmetics vinden voor de multiplayer. En daar zit de pijn. In de campaign mode zijn lockers met cosmetics te vinden die je in multiplayer kan gebruiken. Maar door deze bug wordt dit niet overgedragen en kan je de cosmetics niet gebruiken in multiplayer. Een erg irritante bug waar 343 Studios gelukkig van op de hoogte is:

343 Studios is ermee bezig maar een oplossing is nog niet in zicht

Brian Jarrard ging Twitter op om meteen even iedereen van de bug op de hoogte te stellen.

Het team is er dus mee bezig maar er is nog geen oplossing gevonden. Hij raadt dan ook aan om op de normale manier op te starten, dus zonder Quick Resume, en om te checken of je online bent. Een klein zilveren randje voor diegene die zijn geraakt door de bug is dat ze de cosmetics wel krijgen als de bug is opgelost. Dit is een enorme uitkomst voor hen want in Halo Infinite kan je missies niet opnieuw spelen. Je kán ze wel opnieuw spelen maar niet in dezelfde save file. Dus als je net een cosmetic hebt gevonden, en offline was, dan kon je helemaal opnieuw beginnen. Een tijdlijn voor een fix is nog niet bekend. Dus let tot die tijd vooral goed op of je online bent zodra je Banished naar het hiernamaals aan het helpen bent!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch