Menu Premium

343 Industries werkt aan unranked Arena playlist voor Halo 5

Gamekings Redactie 18/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Halo 5: Guardians is nog maar een paar weken uit en menig gamer zit dan ook zijn Xbox One controller helemaal kapot te spelen. Vanuit de community zijn er geluiden opgedoken dat er behoefte is aan een unranked Arena playlist en 343 Industries komt vrij snel met een antwoord: ‘working on it!’

Alhoewel 343 Industries niet al te duidelijk is, maken ze wel degelijk bekend dat er wordt gewerkt aan een unranked Arena Playlist, die in een toekomstige update verwerkt zit. Wel geeft de ontwikkelaar aan dat het niet zo makkelijk is als het lijkt om een unranked playlist te maken. Dit heeft voornamelijk te maken met de sfeer die de setting met zich mee brengt. Grote maps brengen een relaxte sfeer met zich mee, terwijl een kleinschalig Arena gevecht totaal anders uitpakt, aldus een 343-vertegenwoordiger.

Desondanks is er genoeg om naar uit te kijken voor de gamers, zo zal deze week de langverwachte Big Team Battle Playlist uitkomen. Genoeg dus om de hongerige gamer-mondjes voor de komende tijd mee te vullen!

Bron: MP1ST

343 Industries werkt aan unranked Arena playlist voor Halo 5

343 Industries werkt aan unranked Arena playlist voor Halo 5

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch