Menu Premium

343 Industries is al begonnen aan volgende Halo-game

Rik Koning 25/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

343 Industries is al begonnen aan de volgende Halo-game, zo valt op te maken uit een Golden Joystick Halo 5 special. Hierin vertellen het hoofd van 343 Industries Bonnie Ross en Developement Director van Halo Frank O’Connor over hun verwachtingen van de toekomst voor de Halo-serie. Opvallend is dus dat terwijl Halo 5 nog niet eens in de winkels ligt, de studio al vooruit kijkt naar het volgende deel.

In het interview vertelt Frank O’Connor dat er al serieuze plannen gemaakt worden voor Halo 6 en dat er zelfs al wat verhaallijnen geschreven worden. “Dat is een luxe die we nog niet eerder gehad hebben”, vertelt O’Conner. “We weten op grote schaal al wat er gaat gebeuren over tien jaar en dat is een geweldige ervaring als game developer.”

Ross waarschuwt dat er ook gevaren kleven aan te ver vooruit denken. “Het productieproces kan het verhaal absoluut nog aanpassen. Als je de plannen te vroeg vast zet, loop je het risico dat de productie van de game achter wordt gesteld op de ontwikkeling van de verhaallijn,” zo zegt ze. “Maar we weten in ieder geval al ongeveer wat er met de Master Chief gaat gebeuren op de lange termijn.”

Voorlopig moeten we het echter nog doen met Halo 5: Guardians, welke op 27 oktober exclusief zal verschijnen op Xbox One. Kijk jij uit naar de release van deze game?

Bron: GamesRadar

343 Industries is al begonnen aan volgende Halo-game

343 Industries is al begonnen aan volgende Halo-game

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch