Menu Premium

343 Industries wanhopig: “Halo fans stop met het sturen van pizza’s!”

Koos Mooten 13/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren was een grote dag voor Halo fans en PC gamers. Naast het heugelijke nieuws dat Halo: Reach zijn weg weet te vinden naar de Master Chief Collection komt deze bundel ook naar de PC toe. Een wens van PC gamers die eindelijk in vervulling gaat en dus niet meer hoeven te wachten op Halo: Infinite sinds het Halo 2 Windows Vista debacle.

Halo: The Master Chief Collection naar PC

De geruchten gingen echter al langer dat deze titels eraan zaten te komen en dat Halo naar de PC zou komen. Een enthousiaste Reddit user beloofde dan ook een pizza te bestellen voor de eerste 343 Industries werknemer die zou reageren op zijn bericht. 343 community director Brian Jarrard speelde hier met een knipoog op niet wetende de hel die zou gaan losbarsten.

Pizza, pizza en nog meer pizza

Na de officiële aankondiging barstte het los, de eerste pizza’s kwamen binnen bij de studio. Maar het escaleerde al snel en vervolgens werd het team overspoeld door pizza’s vanuit de community. Het werd zelfs zo erg dat het zelfs ‘logistically challenging’ werd om de pizza’s überhaupt te accepteren. Community director Brian Jarrard roept dan ook expliciet op om te stoppen met het sturen van pizza’s.

“The Halo community is awesome. We’re excited, too! Please, don’t send anymore pizzas to 343 Industries. The building receptionist isn’t here so it’s getting logistically challenging and we really don’t want to see food to go waste.”

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch