Menu Premium

343 Industries haalt Orion map voorlopig uit matchmaking Halo 5

Karim Shehata 06/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Halo 5: Guardians is anderhalve week geleden verschenen en de ontwikkelaar heeft in die tijd kunnen zien wat spelers online allemaal wel en niet doen. Daarnaast wordt er natuurlijk feedback gegeven op de fora en de eerste resultaten daarvan worden dit weekend zichtbaar. Zo heeft 343 Industries onder meer de door exploits geteisterde Orion map voorlopig uit de matchmaking van Halo 5: Guardians gehaald.

Dit maakt 343 Industries bekend op Halo Waypoint. Orion keert pas terug als alle exploits eruit zijn gehaald en er nog enkele andere tweaks aan de map zijn gedaan. Ook konden gamers stemmen op welke modi zij dit weekend graag toegevoegd zien worden aan de game, waardoor Halo 5-spelers dit weekend aan de slag kunnen gaan met de klassieke modus Shotty Snipers. In deze modus ben je simpelweg uitgerust met een Shotgun en een Sniper. Het spelen van deze modus levert je dit weekend extra XP op.

Ook heeft 343 Industries meer maps toegevoegd aan alle playlists. Er was vanuit de community kritiek op het aantal maps per playlist, maar de ontwikkelaar heeft aan bijvoorbeeld Slayer, SWAT en Free-For-All vier maps toegevoegd. Voor de volledige lijst met veranderingen aan de multiplayer van Halo 5: Guardians, klik je op de bronvermelding.

Ga jij dit weekend met je Shotgun en Sniper de andere Spartans te lijf?

Bron: 343 Industries

343 Industries haalt Orion map voorlopig uit matchmaking Halo 5

343 Industries haalt Orion map voorlopig uit matchmaking Halo 5

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch