Menu Premium

343 Industries belooft voor iedere toekomstige Halo een beta

Gamekings Redactie 10/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Beta’s zie je tegenwoordig overal. Niet zonder reden, want ontwikkelaars kunnen de extra feedback goed gebruiken. 343 Industries, de makers van Halo, zien dit ook in en beloven van al hun toekomstige games eerst een beta uit te brengen.

Reden voor deze belofte van de studio zijn de recente problemen met Halo: The Master Chief Collection. Bonnie Ross, studiohoofd bij 343 Industries, vertelt dat het originele idee was om de Halo-games in de collectie los van elkaar te verschepen en in een soort “War Chest” te stoppen. “Toen kwam het team op het idee om één universele user interface te hanteren. Het is een magische ervaring als alles lukt en soepel loopt, maar erg ambitieus”, aldus Ross. De problematische release van de collectie was volgens Ross “een teleurstelling voor de fans, en dat is onacceptabel.” Toch probeert de ontwikkelaar de fout als leermoment te zien en belooft het alle toekomstige games eerst te toetsen aan de hand van een beta.

Bezit jij Halo: The Master Chief Collection en heb jij ook problemen gehad? Zie jij wel of geen heil in betas? Laat weten wat je ervan vindt in de comments!

Bron: Videogamer

343 Industries belooft voor iedere toekomstige Halo een beta

343 Industries belooft voor iedere toekomstige Halo een beta

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch