Menu Premium
Loading...

2K onthult laatste twee Battleborn-personages

Boy Körver 04/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tot nu toe waren er nog twee van de in totaal 25 speelbare personages van Battleborn onbekend. Het in spanning afwachten is nu afgelopen, want uitgever 2K Games serveert de informatie over deze laatste twee karakters. Maak kennis met Kleese en El Dragón, die de team-based shooter van ontwikkelaar Gearbox Software komen verrijken.

Beide personages horen bij de factie van het Last Light Consortium en zullen in zowel de single player-campagne als de multiplayer-modus speelbaar zijn. Kleese is een support hero die in zijn tactical battle chair over het speelveld beweegt. Waar Kleese met zijn ranged abilities het middelpunt van gevechten zal vermijden, zal El Dragón zich juist midden in het gevecht willen storten om het uiterste uit zijn melee attacks te halen. Een kleine impressie van de personages en hun abilities krijg je in de nieuw vrijgegeven trailers.

Met de toevoeging van Kleese en El Dragón is het rooster van Battleborn dus compleet. De game is vanaf 3 mei beschikbaar en zal een release krijgen op de PC, PlayStation en Xbox One. Wat vind jij van de laatste twee personages van Battleborn?

2K onthult laatste twee Battleborn-personages

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch