Menu Premium

2K onthult de volledige NBA 2K17 soundtrack

Mark Hoogland 12/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over ruim een maand wordt het wederom slam dunks en driepunters wat de klok slaat met NBA 2K17. Uitgever 2K geeft de PR-machine vandaag een flinke slinger met de onthulling van de volledige soundtrack voor de game. Deze kun je in z’n geheel checken op Spotify.

Werd de soundtrack van de voorganger nog samengesteld door DJ Premier, DJ Mustard en DJ Khalid, voor NBA 2K17 namen Imagine Dragons, Noah Shebib van OVO Sound en Grimes de honneurs waar. Een kleurrijk setje, naar wij denken, met als resultaat opnieuw een eclectische verzameling aan tracks uit allerlei genres. Beats, gitaren, dansvloerhits en indie-pareltjes, er is voor elk wat wils.

De lijst bevat hiphop-krakers als Rosa Parks van Outkast en Jay Z’s Heart of the City, maar ook acts als Santigold, The Internet, The Moth & The Flame, en – jawel – onze eigen Lil’ Kleine. Een bijzondere toevoeging is de stamprocker Beast van Nico Vega, die enkele jaren geleden furore maakte in een trailer voor Bioshock Infinite (eveneens uitgegeven door 2K). Wil je de soundtrack van NBA 2K17 zelf even doorstruinen? Klik dan hier voor de Spotify-playlist.

NBA 2K17 verschijnt op 20 september voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en PC. Kom jij met deze tracklist al een beetje in de stemming? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch