Menu Premium
Loading...

[Trailer] 2K kondigt open beta Battleborn aan

Gamekings Redactie 23/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen die niet kan wachten om Battleborn te spelen, kan de game zeer spoedig eventjes goed uitproberen. 2K heeft namelijk aangekondigd dat de open beta van Battleborn vanaf 8 april speelbaar is op de PlayStation 4 en vanaf 13 april op de PC en Xbox One!

Tijdens de open beta krijgen speler toegang tot twee verhaalmissies en twee van de drie multiplayer modes: Incursion en Meltdown. Over de hoeveelheid content in de open beta hoef je niet bang te zijn: alle 25 helden zijn speelbaar, alle gear en loot zijn verkrijgbaar en het volledige progressiesysteem is te doorlopen.

Naast de aankondiging van de open beta heeft 2K ook een nieuwe trailer uitgebracht, om een voorproefje te geven van het verhaal in Battleborn. Het verhaal werkt anders dan in de meeste game, met ‘afleveringen’ waarin jij als één van de helden de hoofdrol speelt.

Op 3 mei komt de volledige versie van Battleborn naar de PlayStation 4, Xbox One en PC. Kan jij niet wachten om de open beta uit te proberen, of ben jij vooral benieuwd naar het verhaal in de game? Check de trailer en laat jouw mening horen in de comments!

2K onthult twee nieuwe Battleborn-personages 2K kondigt open beta Battleborn aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch