Menu Premium

2K Games stelt Battleborn uit tot mei 2016

Karim Shehata 06/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alhoewel het nu nog erg ver weg lijkt, belooft februari 2016 een absolute topmaand te worden voor games. In die maand verschijnen er heel veel potentiële toppers, maar één van de games die we daarbij mogen rekenen, zal niet meer uitkomen in februari. Battleborn is namelijk uitgesteld tot mei 2016.

Dit blijkt uit een financieel rapport van Take-Two Interactive. Battleborn zal nu verschijnen op 3 mei 2016, terwijl we daarvoor nog aan de slag kunnen met een open beta. Dit betekent dat we dus niet meer in februari de volledige versie van Battleborn in de schappen zullen zien liggen.

Uit hetzelfde financiële rapport blijkt overigens dat Take-Two Interactive een goed kwartaal heeft gedraaid. Games als NBA 2K16, NBA 2K15, Grand Theft Auto V, Grand Theft Auto Online en Borderlands: The Handsome Collection hebben ervoor gezorgd dat de non-GAAP winst vergeleken met hetzelfde kwartaal vorig jaar met 169 procent is gestegen.

Battleborn verschijnt nu zoals gezegd op 3 mei 2016. Ga jij Battleborn checken in de lente van 2016? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Eurogamer

2K Games stelt Battleborn uit tot mei 2016

2K Games stelt Battleborn uit tot mei 2016

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch