Menu Premium

2K Games maakt de inhoud van de gratis DLC en season pass van Mafia 3 bekend

Tim Koelen 05/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgende maand verschijnt Mafia 3 dan eindelijk voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Vandaag maakt 2K bekend dat er gratis DLC en season pass van Mafia 3 komt na de release. De gratis DLC bevat onder andere een gold weapons pack die 30 dagen na release verschijnt. Ook krijg je nieuwe character outfits, meer opties voor vehicle customization en toegang tot races waarin je geld kan verdienen. Hier eindigt de gratis content niet bij, maar vooralsnog is dit alles wat 2K aan gratis content bekend heeft gemaakt.

Daarnaast zullen er ook drie betaalde DLC verschijnen voor Mafia 3. Alle pakketten zijn los verkrijgbaar, maar maken ook onderdeel uit van een season pass. Bij de deluxe en collector’s edition van Mafia 3 zit de season pass inbegrepen.

In de eerste DLC met de naam “Faster, Baby!” zullen we Lincoln zien die samen gaat werken met Roxy Laveau, Lincoln’s oude geliefde, om een corrupte Sheriff aan te pakken die problemen veroorzaakt tegen mensenrechtenactivisten. In de tweede DLC, “Sign of Times”, krijgt Lincoln een opdracht van Father James om rituele moorden te onderzoeken. Het wordt dus een stuk luguberder in deze tweede DLC. Als laatste is er dan nog “Stones Unturned”. Hierin zal Lincoln samen met CIA agent John Donovan een vendetta moeten opruimen die zijn oorsprong kent in de jungles van Vietnam.

Kan jij niet wachten tot 7 oktober? Heb je de game met season pass al gepreordered, of wacht je eerst maar eens af hoe de game tot zijn recht komt? Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch