Menu Premium
Loading...

2K Games kondigt XCOM 2 aan

Karen Koch 01/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen week teasde 2K Games al met een nieuwe game, Advent. Het zag er toen lekker uit als een sci-fi game met een vleugje dystopie erbij, maar nu is helemaal duidelijk wat de game gaat worden. 2K Games kondigt XCOM 2 aan!

De game gaat een direct vervolg op XCOM: Enemy Unknown worden. Dit betekent een voortzetting van het verhaal van zijn voorganger. Helaas heeft de moeite die je in het eerste deel hebt gestopt weinig mogen baten, want de aliens die in Enemy Unknown de aarde aanvielen, hebben dit met succes gedaan. In XCOM 2 zal je dan ook als resistance tegen de aliens moeten vechten die nu de aarde hebben bezet. Wat ook nieuw is aan XCOM 2 zijn de levels. Deze zullen voor de eerste keer in XCOM-geschiedenis procedurally generated worden. Ook zijn er meer types aliens te vinden en zal er een grotere nadruk op de customisation van je troepen liggen.

Wanneer kunnen we XCOM 2 verwachten? Voorlopig schat men dat de game in november dit jaar uit zal komen. De game zal dan echter alleen op de PC verschijnen. Mensen die XCOM 2 graag op de PlayStation of Xbox hadden gezien, moeten dus toch echt hun PC afstoffen als ze ermee aan de slag willen.

Bron: VG24/7

2K Games kondigt XCOM 2 aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch