Menu Premium

2K Games kondigt Civilization: Beyond Earth – Rising Tide aan

Franky Mangal 18/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sid Meier´s Civilization is één van de langstlopende series in het strategy genre en vandaag kondigt 2K Games Civilization: Beyond Earth – Rising Tide aan, de uitbreiding op het vorig jaar verschenen Civilization: Beyond Earth.

Rising Tide kent een aantal nieuwe toevoegingen ten opzichte van het origineel. Zo zal de gameplay zich nu ook naar het water verplaatsen, is er een nieuw diplomatiesysteem en zijn er hybride affiniteiten. Deze opties moeten de speler een extra laag van dynamische keuzes geven om het landschap te vormen. Rising Tide voegt verder onder andere een nieuwe factie, nieuwe ecosystemen en een nieuw artefactsysteem toe.

“Rising Tide bouwt verder op het verhaal van Beyond Earth, waarbij het breekt met de historische grenzen van de originele franchise en de zoektocht van de mensheid naar een huis in de ruimte voortzet,” zegt geestelijk vader Sid Meier zelf over de aankondiging. “Of je nu de oceanen van de planeet koloniseert, nieuwe affiniteiten verwerft of nieuwe, exotische leiders, aliens of units voor de eerste keer ontmoet, Rising Tide biedt meer manieren voor de spelers om hun eigen verhaal te vertellen op een andere wereld.”

Civilization: Beyond Earth – Rising Tide is op dit moment nog in ontwikkeling, maar ontwikkelaar Firaxis mikt op een release in de herfst. Civilization Beyond Earth en uitbreiding Rising Tide zijn alleen beschikbaar op PC.

2K Games kondigt Civilization: Beyond Earth - Rising Tide aan

2K Games kondigt Civilization: Beyond Earth – Rising Tide aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch