Menu Premium
Loading...

2K Games kondigt Borderlands: The Handsome Collection aan

Karim Shehata 20/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Borderlands: The Pre-Sequel verscheen in oktober 2014 voor de PlayStation 3 en Xbox 360. De game kwam uit tussen al het geweld van een aantal PlayStation 4- en Xbox One-games en opvallend was toen al dat de game niet is verschenen voor deze platformen. Daar komt binnenkort, nadat er al veel geruchten de wereld in waren geholpen de afgelopen tijd, verandering in. 2K Games komt namelijk met Borderlands: The Handsome Collection en brengt op die manier Borderlands: The Pre-Sequel en Borderlands 2 naar de PlayStation 4 en Xbox One.

Borderlands: The Handsome Collection bevat overigens niet alleen Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel, maar ook alle DLC die bij deze games is verschenen. Wanneer je dus nog nooit in aanraking bent geweest met deze games en je beschikt over een PlayStation 4 en Xbox One, lijk je met de neus in de boter te vallen. Als je de games wel al hebt gespeeld, kun je jouw savefile meenemen. Dit kan echter alleen binnen de console-familie, waardoor een Xbox 360 savefile bijvoorbeeld niet mee kan naar de PlayStation 4. Daarnaast wordt de game weergegeven op een resolutie van 1080p en draait de game op 60 fps.

Wanneer je helemaal los wilt gaan met deze collectie, heeft 2K Games ook de Borderlands: The Handsome Collection Claptrap-in-a-Box Edition in petto. Deze collectie komt onder meer met een Claptrap, maar ook met twaalf steendrukplaten van personages uit Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel. Dit geeft overigens meteen aan dat er nog voor 27 maart een DLC-personage verschijnt voor Borderlands: The Pre-Sequel op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Waarom voor 27 maart? Omdat dat de datum is waarop Borderlands: The Handsome Collection in de winkels komt te liggen voor de PlayStation 4 en Xbox One!
2K Games kondigt Borderlands: The Handsome Collection aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch