Menu Premium

2K Games aanwezig op Firstlook Festival, eerste games BLeM bekend

Karim Shehata 13/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Firstlook Festival belooft een waar spektakel te worden. Dit keer kun je namelijk niet alleen de nieuwste games checken van de grootste uitgevers, maar ook deelnemen aan of kijken naar Cosplay-wedstrijden en vette eSports checken. Nu doet Blammo Events enkele nieuwe aankondigingen betreft Firstlook Festival 2015. 2K Games zal namelijk aanwezig zijn met een stand, de eerste games van Black Label eSports Masters, afgekort BLeM, zijn bekendgemaakt en er zal een heuse Indie Gallery aanwezig zijn op het evenement!

Laten we beginnen bij het begin: 2K Games is aanwezig! Welke games de uitgever precies gaat tonen is niet bekendgemaakt, maar duidelijk is dat de partij bij zal gaan dragen aan een onvergetelijke editie van Firstlook Festival. Eerder bevestigde namen zijn Sony, Bethesda en Ubisoft.

Firstlook Festival draait echter niet alleen om de grote partijen. Zo zal er ook een Indie Gallery aanwezig zijn, waar je verschillende indie-games kan checken van een aantal ontwikkelaars. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte om met de desbetreffende ontwikkelaars te spreken. De indie’s waarvan vandaag bekend is gemaakt dat zij een booth hebben op de Indie Gallery zijn Excamedia, KeokeN Interactive, Reptile Games en Duckbridge.

De info houdt hier echter nog niet op, want ook de eerste games voor Black Label eSports Masters zijn bekendgemaakt. Nationale en internationale topspelers zullen op de vrijdagavond aan de slag gaan met Heroes of the Storm, StarCraft 2 en Super Smash Bros. Wii U, terwijl de zaterdagavond gevuld is met enkele andere top-games van het moment. Zo zul je epische battles te zien krijgen in FIFA 16, Mortal Kombat X, Counter-Strike: Global Offensive en Rocket League.

Na al deze aankondigingen is één ding nog duidelijker geworden, als dit niet al duidelijk genoeg was: Firstlook Festival wordt een episch evenement dat je niet mag missen. Voor meer informatie en het aanschaffen van tickets breng je een bezoekje aan de officiële website van Firstlook Festival. Ben jij erbij op vrijdag 9, zaterdag 10 en/of zondag 11 oktober?

2K Games aanwezig op Firstlook Festival, eerste games BLeM bekend

2K Games aanwezig op Firstlook Festival, eerste games BLeM bekend

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch