Menu Premium
Loading...

2K Drive Developer Diary

Gamekings Redactie 30/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn heel veel verschillende gamers. De één houdt van first-person shooters, de ander is meer van puzzelgames. Zo heb je gamers die liever spelen op een console en je hebt mensen die af en toe een spelletje spelen op hun tablet. De laatste categorie gamers zijn ontzettend in opkomst en er komen dan ook steeds meer serieuze titels naar de mobiele apparaten. Zo ook 2K Drive. Bij 2K Games zijn ze tenminste al ontzettend enthousiast over deze racegame, zoals je ziet in de 2K Drive Developer Diary.

Eerder was al gelekt dat 2K Games bezig was met een racegame voor de tablet. Onlangs werd deze dan ook officieel aangekondigd en gaat 2K Drive heten. Deze titel moet ervoor zorgen dat je als je onderweg bent, bijvoorbeeld in de trein naar je werk, ook een toffe game kunt spelen. Of 2K drive tof wordt, is nog maar de vraag, maar het feit dat de game wordt ontwikkeld door Lucid schept hoop. Zij zijn namelijk ook verantwoordelijk voor onder andere Blur en Project Gotham Racing. Deze titels werden niet onverdienstelijk ontvangen, dus het zou zomaar kunnen zijn dat 2K Drive een tablet-topper wordt.

Mocht je altijd al als jezelf willen spelen in een racegame kan dat in 2K Drive, zoals aangekondigd wordt in deze Developer Diary. Het is een kwestie van een foto van je gezicht maken en deze wordt op je coureur geplakt. Daarnaast wordt je verteld wat de meest handige manier is om ervoor te zorgen dat je een baas op het circuit wordt. Tijd om te checken dus!

2K Drive Developer Diary

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch