Menu Premium

24 augustus krijgen we een grote Dark Souls 3 aankondiging

Karen Koch 17/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De meeste mensen hebben een haat-liefde verhouding met Dark Souls 3. De game brengt zo veel pijn, zo veel “You Died”, met zich mee, maar geeft tegelijkertijd een enorme dosis plezier als je niet dood gaat. Speciaal voor deze mensen heeft Bandai Namco heugelijk nieuws. Of liever gezegd, nieuws over dat er nieuws gaat komen, want 24 augustus krijgen we een grote Darks Souls 3 aankondiging.

Hoe we dit weten? Bandai Namco heeft op hun Twitter account een dikke teaser geplaatst. “Ashen Ones, a major announcement is forthcoming on August 24th” oftewel nog een weekje slapen en dan weten we wat we van Dark Souls 3 mogen verwachten! Speculaties loeien in ieder geval al op, waarbij het grootste deel van de mensen denkt dat het om een van de expansion packs van Dark Souls 3 zal gaan.

Eerder heeft de uitgever van de game al aangegeven dat er deze herfst de eerste van de twee expansion packs zou verschijnen. Nu lijkt de tijd eindelijk gekomen te zijn dat we een releasedatum gaan krijgen. Wat de content van deze expansion packs zal zijn is echter nog een raadsel. Wil jij alvast een gokje wagen?

Opvallend is wel dat deze grote Dark Souls 3 aankondiging dus net buiten de Gamescom valt. De grootste Europese beurs is op dit moment bezig, maar moet het dus zonder Dark Souls 3 stellen. Reden hiervoor kan natuurlijk ook zijn dat Bandai Namco de volledige spotlight wil hebben, terwijl ze het tijdens de Gamescom met behoorlijk wat andere partijen moeten delen. Hoe dan ook, wij zijn tevreden want volgende week weten we meer!

Dark Souls 3 is beschikbaar voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Het is dan ook de verwachting dat de grote Dark Souls 3 aankondiging betrekking zal hebben op alledrie deze systemen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch