Menu Premium

Laatste testfase Sea of Thieves voor iedereen toegankelijk

Jeroen Wiersma 24/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de E3 van 2015 verraste ontwikkelaar Rare menigeen met zijn aankomende open-world multiplayer-avontuur. Op de laatste E3 was er nog een uitgebreide 4K gameplay trailer te bewonderen. Op de komende E3 verwachten we geen Sea of Thieves, omdat we het komende voorjaar verwachten het ruime sop te kiezen. Voordat het zover is, is er echter nog een laatste testfase voor Sea of Thieves en die is voor iedereen toegankelijk!

Voor bijna iedereen in ieder geval; om mee te mogen doen moet je een geheimhoudingsverklaring ondertekenen en daarvoor moet je minimaal achttien jaar oud zijn. Verder heb je om de zeeën van de Xbox One te bevaren een Xbox Live Gold lidmaatschap nodig en voor de zeeën van de PC een Xbox Live account. Tot en met 1 december kun je je opgeven via deze link.

Sinds afgelopen jaar hebben mensen mee mogen doen aan de Technical Alpha. Het totaal aantal testers groeide gestaag naar 200.000 personen, maar het waren altijd beperkte groepen die werden uitgenodigd. Nu krijgt dus iedereen die zich opgeeft de kans. Wanneer deze allerlaatste test precies begint is nog niet bekend. Sea of Thieves verschijnt naar verwachting in het voorjaar van 2018 voor de PC en Xbox One. De game lijkt veel fun te gaan bieden voor de co-op gamer, maar er zijn ook mensen die zich zorgen maken of Sea of Thieves lang genoeg boeiend blijft. Bind jij straks ook een papegaai op je schouder om dit zelf te gaan ondervinden?

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch