Menu Premium

Derde generatie spookt vanaf vandaag rond in Pokémon Go

Jeroen Wiersma 20/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Meerdere lekken van artwork deden ons al vermoeden dat er een Halloween event aan zat te komen. Daarnaast werden in de game files bestanden gevonden voor de 200 derde generatie Pokémon, die we voor het eerst tegen konden komen in Pokémon Ruby en Sapphire. Een grote verassing is het daarom niet, maar Pokémon van het spooktype uit de derde generatie spoken vanaf vandaag rond in Pokémon Go!

Het gaat om Duskull, Dusclops, Shuppet, Sableye, Banette en Pikachu met een heksenmuts. Ontwikkelaar Niantic heeft daarnaast bevestigd dat we vanaf december geleidelijk de andere derde generatie Pokémon mogen verwachten. Tijdens het Halloween event zullen verder de spookpokémon die wij al kennen zich vaker laten zien, is er twee keer zoveel candy te verzamelen met het vangen, uitbroeden en transferren van Pokémon, vindt je buddy Pokémon twee keer zoveel candy, en is er een Mimikyu hoed te verkrijgen voor je avatar. Tot slot zijn er in de in-game shop speciale boxes verkrijgbaar die onder andere Raid Passes en Super Incubators bevatten.

Het Halloween event begint vanavond om 21:00 uur en loopt door tot donderdag 2 november 22:00 uur. Zoek jij het avontuur weer op, op jacht naar deze nieuwe Pokémon? Of ga je er op uit om trainers flink te laten schrikken?

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch