Menu Premium
Loading...

Check vanavond om 21:45 Gamekings op Spike TV

Gamekings Redactie 10/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wij hoeven jou natuurlijk niet te vertellen hoe vet David en Jelle Firstlook Festival vonden afgelopen weekend. De heren hebben keihard gefeest en daar hoorde natuurlijk ook een drankje bij. De twee bazen die bij Brievenmaandag aanwezig waren, zijn luttele minuten later opnieuw voor de camera gesleept. Dit keer vertellen zij jou over de vette roadtrip naar Noorwegen. Check dus snel deze Gamekings Extra en check vanavond om 21:45 Gamekings op Spike TV!

Afgelopen weekend was Firstlook Festival weer een feit. Dit grote festival dat in het teken stond van games, cosplay, eSports, comics, een shitload aan goodies en een berg gezelligheid werd ook dit jaar weer gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Vrijdagavond zal een avond zijn die de (oude)Gamekings niet snel meer zullen vergeten. Toen vierde we  namelijk groots ons 15 jarige bestaan! Op zaterdag en zondag was het ook weer raak, want de hele dag waren er optredens, battles en interviews op het grote podium voor de Gamekings stand.

Het feest is helaas afgelopen, maar we gaan moeilijk hard door op televisie vanavond! De heren reizen af naar Gatebil en maken daar allemaal gestoorde dingen mee. De items heb je misschien al gezien, maar in deze aflevering zie je footage van Steven en Jelle in Gatebil die je nog niet hebt gezien. De uitzending is vanavond om kwart voor 10 te zien op Spike TV. Zit jij vanavond voor de buis gekluisterd om deze uitzending te checken? Laat het ons weten in de comments!

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch