Menu Premium

meer info over Middle-Earth: Shadow of War’s Forthog Orc-Slayer DLC

Maarten van Steijn 27/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jazeker, Middle-Earth: Shadow of War ligt alweer bijna voor ons klaar! We hebben naast het mogen checken van een kwartier lang aan gameplay beelden en verschillende trailers, ook al lucht gekregen van een DLC die alvast klaar ligt op de plank: Forthog Orc Slayer.

Deze DLC gaat niet zomaar een DLC zijn, maar eentje met een achterliggende betekenis. De exclusive producer van WB games, Mike ‘Forthog’ Forgey, is dit project ingestapt, maar is helaas halverwege de ontwikkelingen overleden. Al hoewel deze  DLC geld had moeten gaan kosten, zou een deel van de opbrengst naar de familie van de overleden exclusive producer gaan. Het ingezamelde geld, $3.50 van elk verkochte DLC, zou dan op 31 december 2019 naar de familie van Forgey toegestuurd worden.

Wat blijkt nu, WB heeft deze uitspraak teruggetrokken. Dit omdat ze het toch niet de beste manier vonden om de familie te steunen. WB zegt hierover het volgende:

We now recognize that tying our donation to sales of the DLC was not the best way to achieve our goal of offering financial support to the family and creating a lasting memorial to Michael Forgey. We sincerely apologize to the fans and to the Forgey family for the confusion we created.

Om de verwarring iets te verzachten, gaat de DLC compleet gratis worden en doneert WB eigenhandig een smak geld aan de familie van Forgey.

Middle-Earth: Shadow of War zal op 10 oktober verschijnen voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Een releasedatum voor de DLC is tot dusverre nog niet bekend. Ben jij weer toe aan een nieuw deel binnen deze reeks? Laat het achter in de comments!

Bron: vg247.com 

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch