Menu Premium

Vampyr uitgesteld tot de volgende lente

Jeroen Wiersma 22/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De volgende game van Dontnod Entertainment zou eerst nog dit jaar verschijnen, maar Vampyr is sinds gisteren officieel uitgesteld tot de lente van 2018. Mocht je je afvragen waarom veel mensen enthousiast zijn over die game, check dan hieronder de trailer van de afgelopen E3.

Nu we in de herfst zijn aanbeland en straks richting de winter de dagen korter worden, de schaduwen langer en de temperaturen dalen, zullen we dus nog niet als vampier door het Londen van 1918 kunnen rondwandelen. Oskar Guilbert, eindbaas van Dontnod, geeft aan dat het besluit niet licht is genomen en dat er een technisch probleem aan ten grondslag lag: “We geloven dat het halen van een deadline nooit ten koste moet gaan van kwaliteit. We waren een paar weken terug er nog van overtuigd dat we Vampyr dit jaar konden uitbrengen. Helaas heeft een technisch probleem, dat inmiddels is opgelost, het schema van ons team teruggezet naar het einde van de ontwikkeling.”

Guilbert geeft verder aan dat het voor een game als Vampyr, met zijn omvang, complexe verhaal en RPG-elementen, erg belangrijk is om genoeg tijd te nemen voor de polijst- en balanceerfase. Naast Vampyr werkt Dontnod uiteraard ook aan de opvolger van Life is Strange, welke nog geen releasedatum heeft.

Nog even geduld hebben tot we de winter door zijn en de natuur opnieuw kleur krijgt om aan de slag te kunnen dus. Vampyr verschijnt dan in de lente van 2018 voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Wat verwacht jij van Vampyr?

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch