Menu Premium
Loading...

Nieuwe gameplaybeelden van Kickstarter project Scorn

Maarten van Steijn 07/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Kickstarter-projecten vliegen ons tegenwoordig om de oren, maar van het project Scorn hebben we tot dusverre nog weinig mogen ontvangen. Ebb Software, de developer achter dit project, is al enige tijd met deze game aan de slag. Deze studio is in 2013 opgericht en werkt met een full-time team van 20 man sterk. Ondanks het feit dat we pas op 50% zitten van het uiteindelijke bedrag dat Kickstarter voor dit project hoopt te vangen, is er toch ook al stukje gameplay met ons gedeeld.

Scorn moet een first-person horror adventure game gaan worden. Op de Facebookpagina van Scorn is een reactie achtergelaten met de vraag of de campaign linear gaat worden of dat het meer richting open wereld neigt. Het team heeft hierop het volgende antwoord gegeven:

It will be more linear but you will need to go back and forth through some of the regions that are interconnected.

Aan de gameplay te zien mogen we kruipen door ranzige, door vreemde wezens bewoonde, gangenstelsels die diep onder de grond liggen.Ook pompen we ons geen weg door deze gangen met een dikke Desert Eagle of M16, maar met wapens die er minstens zo buitenaards uitzien als de wezens waartegen je het gebruikt. Daarnaast is het slim om bij deze game goed af te wegen of je vol het gevaar in stormt, of in cover alles neermaait. Ammo zal tenslotte ook niet onder elke omgekeerde steen liggen.

We gaan ongetwijfeld nog veel meer horen over deze game voordat hij in 2018 uit zou moeten komen voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Wat vind jij van de gameplay trailer? Laat het horen in de comments!

Bron: scorn-game.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch