Menu Premium
Loading...

2014 FIFA World Cup Brazil New Skills and Celebrations Trailer

Lisette Atsma 03/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

FIFA zou FIFA niet zijn als het aankomende WK niet in een game verwerkt zou worden. 2014 FIFA World Cup Brazil is de officiële videogame voor het WK voetbal dat deze zomer in Brazilië plaats zal vinden. De 2014 FIFA World Cup Brazil New Skills and Celebrations trailer kondigt de nieuwe manieren aan waarop je bijvoorbeeld interactie met het publiek kunt hebben.

Het leeuwendeel van de game bestaat uit de Road to the FIFA World Cup-modus, waar je uit één van 203 verschillende nationale teams kan kiezen om te spelen. Met dit team kun je voor het eerst in de geschiedenis van de World Cup-games de gehele kwalificatiereeks doorspelen. Hiernaast is er de Road to Rio de Janeiro-modus. Dit is een online toernooi waarbij je door de twaalf verschillende stadions van de FIFA World Cup kunt spelen.

Qua gameplay is er niet veel veranderd ten opzichte van FIFA 14. Er zijn een aantal verbeteringen toegepast op de dribbelaspecten, er zal een verbeterde nauwkeurigheid zijn in het door passen van de bal, je kunt het scoren van een goal uitgebreider vieren en er zijn nieuwe skills beschikbaar, welke in de nieuwe 2014 FIFA World Cup Brazil New Skills and Celebrations Trailer worden getoond. De game zal overigens alleen beschikbaar zijn op de PlayStation 3 en de Xbox 360. Als reden hiervoor heeft EA Sports aangegeven dat “het merendeel van de fans de game op current-gen systemen zal spelen. Ontwikkelende markten zoals Brazilië, waar het WK deze zomer gaat plaatsvinden, zijn slechts heel gelimiteerd in het gebruik van de next-gen systemen”. EA Sports heeft geprobeerd om deze game wat toegankelijker te maken voor nieuwe spelers van de game, welke niet veel ervaring hebben met de FIFA-games.

Er is een demo van de game te spelen op zowel de Xbox 360 als de PlayStation 3, alhoewel op de Xbox 360 alleen Xbox Live Gold-leden momenteel toegang hebben tot de demo. Voor gamers zonder een Gold-account wordt de demo op 8 april beschikbaar gemaakt. In Nederland zal 2014 FIFA World Cup Brazil verschijnen op 17 april.

2014 FIFA World Cup Brazil New Skills and Celebrations Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch