Menu Premium
Loading...

2014 FIFA World Cup Brazil Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 17/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de zomer van dit jaar kunnen we gaan genieten van het WK Voetbal in het altijd zonnige Brazilië! Dat betekent dat we in juni kunnen genieten van puur voetbalspektakel. Voor EA Sports is dit grote evenement genoeg reden om een nieuwe game te ontwikkelen en dat is het bedrijf dan ook aan het doen. In de 2014 FIFA World Cup Brazil Gameplay Trailer laten ze ons zien of zij de bal net zo hard in de kruising kunnen knallen als in hun voorgaande games. Check ‘m dus snel!

Terwijl wij ons er hier zorgen om maken of we wel een goede zomer krijgen, drijf je tijdens het WK in Brazilië bijna weg van het zweet. Toch staat daar deze zomer het evenement der evenementen te gebeuren, namelijk het Wereldkampioenschap voetbal. Er is geen beter moment te vinden om je vrienden eens even lekker een schop onder hun kont te geven met een potje FIFA. Zoals EA dat wel vaker doet, wordt er van dit grote voetbalevenement ook een game gemaakt. Als we EA moeten geloven, zal ook deze game net zoveel impact hebben als de andere FIFA-games. Tijdens het WK in 2010 is er ook een game gemaakt op basis van het toernooi en deze viel bij menig gamer goed in de smaak. Nu is het maar hopen dat ook 2014 FIFA World Cup Brazil de verwachtingen waar kan maken.

2014 FIFA World Cup Brazil verschijnt in Europa op 17 april voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. Het WK zelf begint echter pas op 12 juni. Je hebt dus een aantal maandjes de tijd om je vrienden eens even te laten zien wie er in jouw vriendengroep de voetbal- en FIFA-baas is. Nu maar zorgen dat je met de virtuele Nederlandse ploeg wél kampioen wordt, want de afgang tegen Frankrijk (2-0) van afgelopen 5 maart belooft niet veel goeds.

2014 FIFA World Cup Brazil Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch