Menu Premium
Loading...

2014 FIFA World Cup Brazil Game Modes Trailer

Karim Shehata 26/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het WK komt steeds dichterbij en langzamerhand begint het leven onder de Nederlandse burgers. Zo werd vandaag het blauwe uit-shirt getoond van het Nederlands Elftal, welke de ploeg natuurlijk gaat dragen op het aankomende wereldkampioenschap voetbal. Zoals je waarschijnlijk al wist, komt er ook een game die volledig in het teken staat van het WK. Om de game nog eens even lekker op je netvlies te branden, is hier de 2014 FIFA World Cup Brazil Game Modes Trailer.

In deze trailer worden er een aantal modi besproken die naar deze speciale World Cup-editie van FIFA komen. De populaire modi uit 2010 FIFA World Cup South Africa zitten in ieder geval in de game en dat is ook logisch te noemen. De game deed het erg goed in 2010 en wordt tot op heden door veel mensen nog altijd de beste FIFA-game ooit genoemd. Electronic Arts hoopt dat kunstje met deze game natuurlijk opnieuw te flikken en wil zich dan ook alleen daar op focussen. 2014 FIFA World Cup Brazil verschijnt alleen voor de Xbox 360 en de PlayStation 3 om voor de laatste keer alles uit deze consoles te halen. Tevens is het zo dat veel meer huishoudens op dit moment nog beschikken over minstens één van de twee consoles, omdat de PlayStation 4 en de Xbox One nog geen halfjaar verkrijgbaar zijn.

Of dit Electronic Arts goed doet, is natuurlijk nog maar de vraag. FIFA 14 haalde op de PlayStation 4 en de Xbox One toch een hoger niveau dan de versies op de current-gen consoles, wat natuurlijk logisch is. Toch hoeft het de pret niet te drukken, want uiteindelijk is het niet zo belangrijk hoe je wereldkampioen wordt, maar of je wereldkampioen wordt. Met deze dubbel bedoelde woorden bespaar ik het je om nog langer naar een tekst te kijken en raad ik je aan om gewoon even de 2014 FIFA World Cup Brazil Game Modes Trailer te checken. Wel is het nog even handig om te vermelden dat 2014 FIFA World Cup Brazil op 17 april verschijnt voor de Xbox 360 en de PlayStation 3.

2014 FIFA World Cup Brazil Trailer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch